Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Produkter
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar

Träkomposit - det populära alternativet till ädelträd

Träkomposit - det populära alternativet till ädelträd

Har du övervägt träkomposit? Under senare tid har träkomposit blivit ett allt mer populärt alternativ till ädelträ och andra exklusiva träslag. Fördelarna är många, inte minst den långa hållbarheten och det minimala underhållet. Träkomposit håller sig lika vackert som trä år efter år. Dessutom slipper du sprickor och stickor i fötterna.

Ladda ner vår stora guide för dig som ska lägga Trädäck här

DYRT ELLER BILLIGT?

Inköpspriset är visserligen högt, men träkomposit är inte dyrt. Med tanke på hållbarheten blir totalkostnaden låg jämfört med andra material över tid. Priset varierar också en hel del mellan olika fabrikat, och som alltid lönar det sig att satsa på kvalitet. gop Woodlon är en solid board och så tålig att den kan läggas med bredare regelavstånd än hålade boards. Den reglas på c/c 40–50 cm beroende på utförande. Det garanterar ett golv med hög stabilitet och lång hållbarhet.

 

DOLD INFÄSTNING MED CLIPS

gop Woodlon monteras främst med clips så det kan röra sig med temperaturens skiftningar. Clipsen ger en dold infästning, vilket givetvis uppskattas av många kunder. Materialet är lika enkelt att bearbeta som vanligt trä och kräver inga särskilda specialverktyg. Tack vare den höga kvaliteten erbjuder gop upp till 25 års garanti på sin träkomposit. Den finns i flera olika ytstrukturer och naturliga färger. 

Bild lånad från woodlon.se