Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Produkter
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar

Bra fönster med självrengörande glas hos Elitfönster!

Bra fönster med självrengörande glas hos Elitfönster!

Tro det eller ej, men visst finns det fönster som är självrengörande. Hur fungerar det, undrar du säkert.

Ladda ner vår gratis guide till dig som behöver nya fönster och dörrar

Så fungerar självrengörande glas

Det magiska med självrengörande glas är att det fungerar som så att det finns en beläggning på utsidan av dessa glas som samarbetar tillsammans med regn. Genom att denna beläggning motstår smuts så gör regnet sitt genom att skölja bort smutsen. Är ditt fönster placerat så att det inte nås av regn tillräckligt för självrengöring kan du själv få skölja av fönsterna ibland.

 

Elitfönster - leverantör hos Hejdes

Hos svensktillverkade Elitfönster, som är en av Hejdes leverantörer av fönster och som årligen levererar stora mängder fönster till Kävlinge, Löddeköpinge, Landskrona och Svalöv, kan du välja ditt fönster efter ditt behov. Glasets egenskaper för ett bra fönster kan vara avgörande när du står i djungeln av alla val. Här kan du läsa om glasets olika värden som är viktiga att ha koll på vid köp av bra fönster.

Vi på Hejdes rekommenderar alltid att satsa på kvalitet. Låt oss hjälpa dig i valet av dina nya fönster. Elitfönster har många olika fönster att välja mellan i sitt sortiment och många komplement och tillval för att skräddarsy dina nya fönster.

 

"Spar din tid och välj självrengörande glas till dina nya fönster"

 

Välj rätt självrengörande glas till ditt fönster

Det är inte enbart fönstrets utseende, form eller vilket material fönstret ska ha som du behöver ta ställning till. Det brukar också finnas kostnadsmässiga aspekter att ta hänsyn till när du ska byta fönster och vilka är bäst.

Hos Elitfönster finns massor med alternativ till ditt glas att välja mellan så som insynsskydd, personsäkerhetsglas om glaset skulle krossas, brandglas som har brandskyddande egenskaper, dämpning av ljud, kondensminskande glas och smutsavisande glas som med stor fördel spar dig tid.

Det finns fler tillbehör och tillval att välja mellan för dig som ska köpa nya fönster hos Elitfönster.

 

 

Klicka här och läs mer om Elitfönster

Klicka här för att läsa om Hejdes aktuella kampanjer