Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Produkter
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar

Garderober och skjutdörrar

Garderober och skjutdörrar

Har du med tröttnat på dörrar som stjäl mycket plats genom att de öppnas inåt eller utåt och är sugen på förändring för en smartare och kanske till och med snyggare lösning? Med skjutdörrar kan du dölja och förnya - och du kan även använda dem som rumsavdelare.

Skjutdörrar - praktiskt och kreativt

Har du också tröttnat på dörrar som stjäl mycket plats när de öppnas inåt eller utåt, är du sugen på förändring för en smartare och kanske till och med snyggare lösning? Med skjutdörrar kan du dölja och förnya - och du kan även använda dem som rumsavdelare. Idag kan dina skjutdörrar skräddarsys och måttbeställas efter dina behov och framförallt med din egen stil. Genom att exemplevis placera skjutdörrar från golv till tak kan dessa skjutdörrar enkelt gömma tråkiga men nödvändiga ting i din hallförvaring, trånga korridorer eller öppna upp till din walk-in-closet i sovrummet utan att ta för mycket plats. De kan också bli en snygg rumsavdelare, väljer du en lösning med fönster bibehåller du dessutom ljusinsläpp. Du kan också välja att ha skjutdörrar för att dölja ditt utrymme med tvättmaskin, vask och andra väsentliga produkter och material som behövs i din tvättstuga om du egentligen delar detta utrymme i ditt badrum.

 

Din stil på skjutdörrar

Du kan välja att ha skjutdörrar i valfri kulör, de kan till och med vara tapetserade. De kan fås släta eller i olika material som exempelvis fönsterglas eller spegelglas för känsla av djup och rymd. Väljer du att ha skjutdörrar som rumsavdelare kan du välja exempelvis trädörrar med glas och spröjs för att få en mer klassisk stil. Många gånger bygger man in skjutdörrar väldigt praktiskt genom att låta dem rulla in i närliggande vägg på den skena som placerats på golvet. Det skapar ännu mer plats för mer begränsade ytor. Gillar du mer rå industriell och rustik känsla på din inredning kan plåtpartier eller ihopsatta träplankor vara ett alternativ som lockar, eller att återvinna äldre dörrar som fått fin patina av sin slitna look.

 

Skjutdörrsbeslag synliga

Numera kan du välja att ha dina skjutdörrar med skjutdörrsbeslagen synliga. Då skippar du nämligen golvskenan för att hänga upp det material du valt att ha som skjutdörr i en utanpåliggande rullskena på väggen. Det är endast din smak och ditt tycke som sätter gränser.

 

Välkommen in till Hejdes i Löddeköpinge, Kävlinge, Landskrona och Svalöv!

 

Vill du läsa mer om garderober och smart förvaring - klicka här!

Här kan du läsa om Hejdes aktuella kampanjer.