• Stäng

  Jobba hos oss

  Jobba hos oss

  Att hjälpa våra kunder att utföra ett kvalificerat jobb åt sina kunder är en passion för oss. Under 70 år har våra produkter och medarbetare uppskattats av professionella byggföretag men vi tänker inte nöja oss med det. Vi fortsätter att växa och strävar efter ännu fler nöjda kunder.

  Hej, vad roligt att du är intresserad av att jobba hos Hejdes! 

   

  VI SÖKER BYGGSÄLJARE

  Har du erfarenhet inom byggbranschen och brinner för att göra affärer? Värnar du om långsiktiga kundrelationer och vill arbeta som byggsäljare på ett etablerat och lokalt företag?

  I rollen som byggsäljare hos Hejdes får du arbeta med både befintliga kunder och uppsöka nya kontakter. Att räkna på offerter, hantera ordrar, göra kundbesök och vara behjälplig till kollegor ingår i de vardagliga sysslorna. Såväl proffskunder, i små till medelstora företag, som konsumenter får hjälp av din expertis i sina byggprojekt.

   

  Sök tjänsten genom att klicka här!

   

   

  VI SÖKER LAGERARBETARE/KUNDMOTTAGARE

  Tillhör du dem som uppskattar att utföra fysiskt arbete? Vill du spara gympengarna och få daglig funktionell träning? Tycker du det är trevligt att träffa människor och hjälpa dem hitta lösningar?

  I rollen som lagerpersonal/kundmottagare hos Hejdes får du träffa proffskunder och konsumenter och hjälpa dem med material till sina byggprojekt. Att lossa leveranser, plocka och packa till utkörningar, ge råd till kunder och hålla koll på lagervaror tillhör dina vardagliga sysslor.

   

  Sök tjänsten genom att klicka här!

   

  Nina Törngren

  Nina Törngren

  HR, event och utbildning

  046-72 26 74

  Skicka ett mail