Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Produkter
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar

Elfa garderob - när du beslutat dig för ordning och reda

Elfa garderob - när du beslutat dig för ordning och reda

Känns hallen liten? Är du sugen på en inbyggd garderob? Elfa garderob är ett alternativ för dig som ska köpa eller förnya din garderob - kom in till Hejdes i Löddeköpinge, Kävlinge, Landskrona och Svalöv så hjälper vi dig!

Garderob från Elfa skapar ordning och reda

Är läget sådant att alla saker i ditt hem egentligen inte har någon bestämd plats? Ligger alla leksaker huller om buller i barnrummet? Då kan du skapa ro med smarta förvaringsutrymmen, exempelvis en platsbyggd garderob, eller till barnrummet en annan mer flexibel smart förvaring på hjul som kommer göra att det blir lättare för alla i hemmet att hålla ordning - stora som små. 

 

Elfa - leverantör hos Hejdes

Ordning skapar du lätt med Elfas förvaringssortiment i din hall, i sovrummet eller på annan plats när du är i behov av att skapa ordning och reda.

Det finns många alternativ och lösningar att välja mellan när du ska inreda ditt förvaringsutrymme. Något som är bra att tänka på är att man inte kan få för mycket förvaring. När du känner att du har tillräckligt med förvaringsutrymme så lägg till ytterligare lite mer plats för förvaring när du planerar. Har du en stor familj så tänk på att allas behörigheter ska få plats, på en yta som kanske är begränsad.

Var sak har sin plats och ska få ta sin plats i hemmet - så gnugga dina geniknölar och ta en riktig funderare när det är dags för det roliga med att inreda förvaringsutrymmet. På så sätt ser du till att tillgodose just dina behov. Slutligen kan du låta ditt förvaringsutrymme få en touch av din personliga stil. Glöm inte att tänka på helheten och att du kan göra det lite lyxigt. Kanske genom att skapa en walk in-closet med heltäckningsmatta, involvera speglar eller kanske till och med en kristallkrona?Planera din garderob för ordning och reda

Om det är en garderob för kläder du ska inreda så får du fundera över hur du praktiskt ska organisera i detta utrymme. Gillar du att ha många hyllplan för att inreda med dina accessoarer eller tycker du det är lättare att ha backar som du drar ut för att komma åt ordentligt längst in? Det passar kanske dig bättre med en längre klädstång för att du vill hänga upp dina kläder istället för att vika ihop dem? Något man kan tänka på då är hur mycket man vill ha som ska hänga - och att det finns plats att hänga långa plagg. Belysning i ditt förvaringsutrymme kan klassas som lyx men är viktigt för att du ska kunna se vad du har i din garderob (och är dessutom rätt bekvämt en mörk tidig januarimorgon).

Med Elfas Planeringsverktyg har du all möjlighet att mäta och inreda din garderob precis så som du vill ha den. Klicka dig vidare och testa Elfas Plannerverktyg.

 

Skjutdörrar 

Nu när du fått ordning på din förvaring så återstår det hur det ska döljas snyggt. Med skjutdörrar kan du dölja, förnya och även använda som rumsavdelare. Läs mer om skjutdörrar här.

 

Välkommen in till Hejdes i Löddeköpinge, Kävlinge, Landskrona och Svalöv!