• Stäng
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar

  Kök

  Hejdes hjälper dig med allt du behöver när det är dags för ett nytt kök. Kom och besök vår utställning hos Hejdes i Löddeköpinge.

  Gör drömmen till verklighet

  När du ska planera ditt nya kök är det köksarkitekt Magnus på Hejdes i Lödde du ska prata med.

  – Under första träffen intervjuar jag dig om dina köksdrömmar, dina krav och tankar kring kök. Vi pratar också om hur din tidsplan ser ut, vad du har för budget och vilka förväntningar du har på ditt nya kök, berättar Magnus och fortsätter: 

  – Vid andra träffen går vi igenom mått och detaljer – och så skissar vi fram ditt drömkök tillsammans.

   

  Svenska kvalitetskök

  Hejdes arbetar med svenska kvalitetskök från Ballingslöv. Det finns ett stort utbud på marknaden, men Ballingslöv står ständigt ut med sin långa tradition av hög kvalitet.

  – Titta bara på en sådan sak som själva köksluckorna av modellerna Meny, Gastro, Star och Studio där finishen på luckorna handslipas till perfektion. Där ser du exempel på kvaliteten, förklarar Magnus.

   

  Ytterligare fördel

  Förutom att du får ett svenskt kvalitetskök i en för dig speciellt framtagen lösning finns det fler fördelar med att handla ditt kök hos just Hejdes.

  – Vi kan rekommendera köksmontörer som installerar köket hos dig. Kökets slutgiltiga finish ligger till viss del i händerna på hantverkaren, så satsa på kvalitet genom hela processen. Vi löser allt åt dig, om du vill - inklusive golv, fönster, med mera. 

  Välkommen in till Hejdes i Löddeköpinge!

   

   

   

   

   

   

  LEVERANTÖRER HOS HEJDES

   

  Magnus Björnryd

  Magnus Björnryd

  Köksarkitekt Ballingslöv

  046-72 26 77

  Skicka ett mail