Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Produkter
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar

Hållbarhetsrapporter

Hållbarhetsrapporter

Sveriges Fria Bygghandlare AB ägs av fristående bygghandlare och är en av Sveriges största kedjor inom byggmaterialhandeln. Uppdraget för Sveriges Fria Bygghandlare är att bedriva för kedjan gemensamma aktiviteter inom bland annat utbildning och hållbarhet.

Syftet med samarbetet är att ta till vara stordriftsfördelar, arbeta med kedjans långsiktiga utveckling och konkurrenskraft. Samarbetet ska bidra till delägarnas egen tillväxt och hållbara utveckling på både kort och lång sikt.

Sveriges Fria Bygghandlare AB är den sammanhållande länken för delägarnas verksamheter. Genom information, påverkan och gemensamma aktiviteter kan vi förstärka de positiva aspekterna och mildra eller förebygga de negativa.

Genom att mäta och rapportera verksamheternas klimatpåverkan kan delägarna sätta genomtänka mål och aktivt arbeta för att minska sin klimatpåverkan. Som ett led i Sveriges Fria Bygghandlares gemensamma ledningssystem rapporterar delägarna sin påverkan och sina miljömål i verktyget Position Green. 

 

På denna sida samlar vi våra genomförda hållbarhetsrapporter:

Hållbarhetsrapport 2022

Hållbarhetsrapport 2021

Hållbarhetsrapport 2020

Hållbarhetsrapport 2019

Hållbarhetsrapport 2018