Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Produkter
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar

Dags att montera ytterdörr? Vi hjälper dig!

Dags att montera ytterdörr? Vi hjälper dig!

Dags att byta ytterdörr eller till nya bra fönster? Tjänsten ”Monterat” gör ditt projekt precis så enkelt som det låter! Du får en kontakt och ett fast pris på hela arbetet, från produkt till montering, och Hejdes ser till att jobbet blir riktigt proffsigt gjort. Vi samarbetar med västra Skånes bästa hantverkare. Och du får givetvis garanti på hela jobbet.

"Vi hjälper såklart till att montera ytterdörr liksom dina nya bra fönster"

Kent Hansson är specialist på Monterat och alla produkter som hördärtill. När han inte är på kundbesök finns han på Hejdes i Kävlinge.

– Hembesöket är både trevligt och viktigt. Vi går igenom rum för rum och tittar på nuläget och på alla möjligheter som finns och som kunden kanske inte tänkt på, eller ens trott varit möjligt, säger Kent.

Det vanligaste Monterat-valet som görs är fönster. Möjligheten att spara pengar på uppvärmningskostnaden lockar naturligtvis, liksom det faktum att nya bra fönster höjer hela husets utseende. Läs mer om val av glas på ditt nya bra fönster här.

– Det är populärt att välja fönster med aluminiumklädd utsida för minimalt underhåll – men bra fönster finns i en mängd olika utföranden som alla har sina fördelar. Har man väldigt specifika önskemål kan man få dom i vilken färg man vill. Läs mer om byte av fönster, vilka som är bäst för ditt hem.

Fönsterbyten görs smidigt året runt med hjälp av Hejdes Monterat-tjänst.
– Jag brukar faktiskt rekommendera att byta ytterdörr när man ändå är igång. Den brukar vara lika gammal som fönsterna, används ofta och så är den faktiskt det första du ser när du kommer hem, avslutar Kent Hansson. Vi hjälper såklart till att montera ytterdörr liksom dina nya bra fönster.

 

SÅ HÄR GÅR DET TILL:

 

1. VÄLJ PRODUKT

Vi hjälper dig att välja både fönster och dörrar. Hejdes utställningar ger dig både inspiration och information för att kunna fatta rätt beslut.

 

2. KOSTNADSFRITT HEMBESÖK

När du valt produkter så blir nästa steg att vi kommer hem till dig för måttagning och för att tillsammans gå igenom arbetsmomenten.

 

3. FAST PRIS INKL. ALLT

Efter hembesöket får du ett komplett pris på allt: produkter, arbete och förbrukningsmaterial. I priset tar vi hänsyn till ditt ROT-avdrag. Priset är fast och du kan vara säker på att inget tillkommer. När du accepterat offerten, kommer vi överens om en tidsplan för jobbet.

 

4. MONTERINGEN

De hantverkare vi samarbetar med är utbildade och certifierade inom sina områden. Det garanterar att arbetet blir professionellt utfört. Givetvis lämnar de också en städad arbetsplats efter sig.

 

5. GARANTI & DOKUMENTATION

När arbetet är klart och du godkänt det, kontrollerar och dokumenterar vi projektet för garantins skull. Du får alla handlingar. Vill du dela upp din betalning så kan vi ordna det med Woody-kortet.