Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Produkter
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar

Träaltan

Träaltan

Ska du lägga trälaltan? Tänk på på detta. Nästan 90% av allt trallvirke som säljs idag är tryckimpregnerad furu, och det är lätt att förstå med tanke på pris och hållbarhet. Ändå finns det numera en rad andra intressanta alternativ för den som vill ha en annorlunda träaltan, men inte vill ha tropiska träslag från utrotningshotade regnskogar på sitt samvete. Här är några alternativ från Moelven.

TRÄALTAN MED THERMOWOOD

Furu som värmebehandlas får i och med processen flerabra egenskaper. ThermoWood har ett bra motstånd mot röta och är formstabilt. Risken för sprickor och kupning är minimal. Den karakteristiska bruna färgen har en fin lyster och behålls med ytbehandling. Svanenmärkt. 

 

 

 

 

 

SHIPDECK

För den som vill ha en träaltan med samma egenskaper som ThermoWood furu och samtidigt vill skapa känslan av ett skeppsdäck, blir ShipDeck det naturliga valet. Springan mellan de specialfrästa trallbrädorna av ThermoWood tätas med en svart dekorlist. ShipDeck lämpar sig bäst under tak.

 

 

 

  

 

 

TERMOASK

Ask är ett hårt träslag som klarar slitage mycket bra. Ytan är len, i princip kvistren och mycket behaglig att gå på. TermoAsk har värmebehandlats helt utan kemikalier och har därmed ett bra skydd mot röta. Blir naturligt vackert grått om man lämnar det obehandlat. Ekologiskt.

 

 

 

 

 

Bilder lånade från moelven.com