Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Produkter
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar

Festfix hos Hejdes

Festfix hos Hejdes

Få saker skapar sådan uppmärksamhet och beundran vid en bjudning som en snygg och gärna stilfullt kreativ dukning med personlig prägel. Och döm om förvåningen när du berättar om att flera av attributen kommer från Hejdes!

Vi sysslar för det mesta med byggen av olika slag, av såväl yrkesproffs som hemmaproffs. Vi älskar det. Men vi tycker också mycket om kreativitet och naturligtvis avkoppling i goda vänners lag. Det kan man behöva – inte minst efter en hård byggdag.

Här hittar du information om ett par produkter som kan användas för att skapa trivsel vid bordet. Efter nästa besök hos oss på Hejdes har du kanske kommit på egna idéer för festliga dukningar? 

Fotografera gärna resultatet av ditt kreativa Hejdesbesök och dela dina bilder med oss på Facebook och Instagram – och ha en riktigt trevlig fest!

 

 

 

FESTFIX HOS HEJDES

Fiberduk

Produkten används normalt sett som avskiljande lager mellan befintlig mark och det bärlager som läggs som grund för diverse plattsättningar. Men den fungerar även utmärkt som rustik duk. En fördel är att istället för att tvätta eller slänga duken så kan den användas i befintligt skick för antingen markanläggning eller som ogrässkydd i rabatter.

Finbetong

Det är roligt att gjuta och något man kan göra tillsammans med sina barn eller barnbarn. Det finns mängder med roliga formar, t.ex. silikonformar för is – men egentligen är det bara din fantasi som kan sätta gränser för vad du kan gjuta.

Hampbindgarn 

Hampbindgarn är användbart till många saker, till exempel för paketering eller att binda upp växter i trädgården – samt som både praktisk och tjusig detalj i dukningen!

Träolja

Ädelträ som t.ex. teak håller väldigt länge om det underhålls på ett bra sätt. Olja in dina teakmöbler vår och höst. Yunik Wood Oil Träolja PLUS är en träolja med suverän inträngning i träet. Den ger en tät och starkt vattenavvisande yta. Bevarar träets naturliga utseende och förhindrar uttorkning. Innehåller UV-filter och skyddar mot solens nedbrytande strålar. Hämmar dessutom alg- och mögelpåväxt på ytan.

Virke

Festplatsen blir extra mysig om man lyckas skapa den i en avskild miljö. Det kan räcka med en enkel skärmvägg mot något håll som skydd mot insyn eller vind, för att skapa den perfekta myshörnan.