Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Produkter
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar

Om oss

Från brädgård till professionell bygghandel

Hejdes Woody Bygghandel är den självklara mötesplatsen för såväl yrkesfolk som hemmaproffs. Nästa år fyller vi 75 år och finns i Kävlinge, Löddeköpinge och Svalöv och är bygdens trygga och välsorterade byggmarknad ända sedan mitten av 1940-talet. Hejdes Trävaruaktiebolag grundades i Kävlinge. Året var 1947 och företaget var från början bara en brädgård. Det var ju så det såg ut på den tiden. 

I mitten av 60-talet skaffade vi en filial genom att köpa upp en annan brädgård i Löddeköpinge och på 70-talet övertogs en gammal järnhandel i Kävlinge och vi tog därmed klivet in i järnhandlarbranschen. 1975 flyttade Hejdes Löddeköpinge till lokaler på Handelsplats Center Syd i Löddeköpinge. 2020 flyttade vi in i om- och tillbygda lokaler bredvid den gamla anläggningen i Löddeköpinge, och under 2021 kommer Kävlingeanläggningen att flytta in i helt nybygda lokaler på Tostarpsvägen.

Förändrad bransch

– Branschen har naturligtvis förändrats under åren och vår målsättning är att vara den självklara mötesplatsen för såväl yrkesfolk som hemmaproffs och en inspirationskälla för alla som vill bygga och förbättra sina hem, säger Christer Törngren, ägare till företaget.

I butiken finns allt för bygget, från trävirke och spik till färg, inredningsdetaljer, badrum och kök. Man kan dessutom få sitt material tillsågat i brädgården. Självklart kan man få materialet hemkört eller varför inte låna ett släp alldeles gratis.

Professionell bygghjälp 

Hos Hejdes kan man självklart få hjälp med bygget också. ”Monterat”-konceptet innebär att man kan få hjälp med fönster, dörrar och garageportar från planering till färdigt jobb. Hejdes Woody Bygghandel kan också förmedla kontakt med duktiga ansvarsfulla hantverkare som kan hjälpa till med det mesta.

Även Christer Törngren har erfarenhet av hur det är att bli prisad i kommunen. 2003 var det han som blev korad till Årets Företagare i Kävlinge kommun.

– Det var stort och det är något som jag verkligen är stolt över. Kandidaterna måste ju leva upp till högt ställda krav på ekonomi, affärsmässighet och kundrelationer.

Sedan 1996 är Hejdes Woody Bygghandel ett diplomerat kunskapsföretag inom Bygg och Trä, certifierad Träexpert, miljöcertifierad sedan 1999 och sedan 2008 är man dessutom diplomerat AAA-företag med högsta kreditvärdighet.

Björn Törngren

Björn Törngren

Vd

046-72 26 71

Skicka ett mail

Christer Törngren

Christer Törngren

Ägare

046-72 17 72

Skicka ett mail