Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Produkter
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar

Designa din egen dörr när du ska byta ytterdörr

Designa din egen dörr när du ska byta ytterdörr

Ge ditt hus ytterligare karaktär och låt det synas att det inte är vem som helst som bor i ditt hus. När det är dags att byta ytterdörr - designa din drömdörr hos Hejdes!

Designa ytterdörren - vad sägs om en Hejdesblå dörr? 

Många i sydvästra Skåne drömmer om en himmelsblå ytterdörr, liksom flera i nordvästra Skåne säkert gärna velat sätta in en knallgrön dörr. Vissa väljer att pryda dörren med husets gatuadressnummer, andra jobbar med form och funktion genom att av olika anledningar välja olika typer av glassättningar i dörren.

Hejdes har dörrutställningar i Landskrona, Kävlinge och Löddeköpinge och du är varmt välkommen in att titta på dem och prata med en kunnig person som vet vad den pratar om när det gäller byggvaror.

Ett bra tips är också att titta på våra leverantörers hemsidor, som i vissa fall erbjuder sofistikerade verktyg för att enkelt kunna välja den dörr som känns allra bäst.

 

Montering av ytterdörr

Behöver du hjälp med att montera ytterdörr? Hejdes tjänst "Monterat" tar hand om allt, från början till slut. Läs mer här.

 

Högkvalitativa dörrar från Swedoor

Hos Swedoor, som är en av Hejdes leverantörer av dörrar och som årligen levererar ett hundratal dörrar till Kävlinge, Löddeköpinge, Landskrona och Svalöv, kan du välja din ytterdörr efter ditt tycke och din smak.

Med Swedoors designverktyg kan du inspireras och se vilken dörr som passar just ditt hus. Blir det pardörr, traditionell dörr eller passar det bättre med modern dörr till ditt hus?

Klicka dig vidare och testa Swedoors designverktyg!