Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Produkter
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar
Fixa Projektet arkiv
RSS

Fixa projektet > inlägg '2023' 'juni'

Byggfolien som håller i 100 år
Byggfolien som håller i 100 år
Med nyheten T-Foil Standard 100 kan tillverkaren Tecca erbjuda en luft- och ångspärr med en livslängd på minst 100 år. För såväl privata som yrkesmässiga husbyggare är detta en betydelsefull innovation, då jämförbara byggfolier på marknaden har en livslängd på 50 år.
Måla om staketet
Måla om staketet
Låt den övergripande arkitektoniska stilen på ditt hem och din trädgård sätta tonen för ditt staket. Om ditt hem har en traditionell stil kan en klassisk vit eller naturlig tränyans vara passande. Du kan också hämta inspiration från de utvändiga kulörerna på din fastighet eller till och med från färgerna du har inomhus. Till hus av modernare stil kan det absolut vara värt att överväga mer djärva kulörer som gör ditt staket mer iögonenfallande. Fråga gärna oss om tips!
Måla huset med toppresultat
Måla huset med toppresultat
Ingenting är så viktigt som fasaden för att ditt hus ska ge ett snyggt första intryck. Att måla om husfasaden är dessutom tacksamt – för med en relativt liten arbetsinsats får du en stor och omedelbart synlig förbättring. Gör jobbet rätt från början, så håller det länge.
Sätt färg på uteplatsen
Sätt färg på uteplatsen
Att inreda utomhus är populärare än någonsin och fler och fler upptäcker möjligheterna att använda uteplatsen som ett extra vardagsrum. Du behöver heller inte vara något inredningsproffs för att skapa en personlig och inspirerande utemiljö.
Skruvar som står pall
Skruvar som står pall
Träskruv, trallskruv, plåtskruv eller farmarskruv? Det finns nästan lika många skruvsorter som det finns byggnadsprojekt. Oavsett om du ska sätta upp en enklare hylla i köket eller bygga en ny altan till uteplatsen är det viktigt att veta vilken skruv som är lämpad till vad. Fråga gärna oss om du är osäker.