Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Produkter
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar
Fixa Projektet arkiv
RSS

Fixa projektet > inlägg '2023' 'april'

Så får du till en skarp linje mellan två väggfärger
Så får du till en skarp linje mellan två väggfärger
Att använda flera kulörer när man målar om väggarna hemma är en trend som har kommit för att stanna. Med väggar med sinsemellan olika färger kan du på ett enkelt sätt ge djup och liv åt såväl vardagsrum som sovrum, hallar och kök.
En vårdande vårtvätt av altanen
En vårdande vårtvätt av altanen
Efter en lång, kall vinter är det kanske dags att ge din uteplats en rejäl uppfräschning. Här har vi samlat våra bästa tips på hur du tvättar och underhåller såväl träaltanen som en altan i marksten eller plattor.
Öppna din ytterdörr med elektroniskt lås från Habo
Öppna din ytterdörr med elektroniskt lås från Habo
Förenkla vardagspusslet med ett modernt elektroniskt lås till din ytterdörr - montering utan elinstallation! Med Tribe 2 från Habo kan du enkelt öppna din ytterdörr utan nycklar genom att använda fingeravtryck, kod, app eller vanlig nyckel. Detta smarta och säkra elektroniska lås gör din vardag lite enklare samtidigt som det förbättrar säkerheten i ditt hem. Låset är lätt att hantera och montera utan behov av någon elinstallation.
Bästa skötseltipsen för olika typer av tak
Bästa skötseltipsen för olika typer av tak
Genom att åtminstone en gång om året göra en översyn kan du få ett tak som håller länge. Hur du bäst underhåller ditt tak beror på vilken sorts tak du har, men vissa saker är generella. Löv, jord, kvistar och grenar hör inte hemma på taket utan på marken, så en enkel takstädning med hjälp av kvast är alltid det första du bör göra.