Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Produkter
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar
Fixa Projektet arkiv

Fixa projektet > Förändra rummet med enkla medel

innerdörrar

FÖRÄNDRA RUMMET MED ENKLA MEDEL

Valet av väggfärger och innerdörrar är avgörande för karaktären på ditt hem och ofta det som dina gäster först lägger märke till. Med nya innerväggar kan du dessutom skapa helt nya rum.

Innerdörrar som detalj

Dörrarna är en del av inredningen som ofta förbises. Med lite efterforskning kan du få en dörr som både gör sitt jobb och lyfter känslan i ditt hem. I vårt sortiment hittar du innerdörrar i en mängd olika material, stilar och färger och många kommer med miljömärkning. 
SE HELA VÅRT UTBUD AV INNERDÖRRAR HÄR! 

Viktiga tillbehör

När du byter dörr bör du också fundera igenom vad du behöver i form av matchande karm, tröskel och dörrfoder. Med ditt val av handtag kan du skräddarsy dörren precis som du vill ha den.

Trolla fram ett nytt rum

Likaväl som du kan riva ner en innervägg kan du bygga upp en ny. Med en innervägg kan du förvandla en trerummare till en fyrarummare eller skapa ett ”rum i rummet”.

Innervägg med gipsskivor

Första steget till en ny innervägg är att bygga ett regelverk av antingen trä- eller stålprofiler. Träprofiler är billigare medan stålprofiler är lättare att arbeta med och få helt raka. Det vanligaste materialet att sedan använda är GIPSSKIVOR som är lätthanterade och ger en slät, lättmålad väggyta. I vårt sortiment hittar du förutom miljömärkta gipsskivor av standardtyp även skivor med egenskaper som extra slagtålighet och skruvfasthet.

Skiljevägg i plexiglas

Skapa ett lyxigt hemmakontor eller en praktiskt avskärmad sovdel med en “glasvägg” av snyggt svartmålade träreglar och plexiglasskivor. Den transparenta väggen gör att rummet ser lika stort ut som det var från början.

Ljudisolering

Ljudisolering mellan rummen kan vara en trevlig bieffekt när du bygger upp en innervägg. Stenull är ett lättmonterat och brandsäkert material med effektiv ljuddämpning.