Lånesläp* Fri byggrådgivning Noga utvalda artiklar
 • Stäng
   • Öppettider
  Tid för

  TAK

  Dags att se över eller lägga om taket? Kom in till din Woody-handlare så hjälper vi dig att hitta rätt material och utrustning. Vi är ett stort gäng lokala entreprenörer och delägare med 80 anläggningar från norr till söder.

                                       

   

                                                                   

   

                                      

   

  Hållbara Tak med många möjligheter

  Lindab erbjuder ett brett sortiment av klassiska takprofiler i högkvalitativ stålplåt. Takprofilerna passar lika bra för den moderna villan som det äldre sekelskifteshuset eller lilla torpet.

  För att skydda ditt hus från fuktskador är det viktigt att du har ett välfungerande takavvattningssystem som leder bort regnvatten. Lindab prioriterar kvalitet, funktion och design i tillverkningen utan att tumma på valmöjligheterna.

  Tänk på att skydda dig och andra vid takarbete. Lindab erbjuder ett komplett system som hjälper dig att utföra takarbetet på ett säkert sätt.

  *Erbjudandet från Lindab gäller hela sortimentet takavvattning. ** Gäller takprofilerna Båstad, Ranarp, Glimminge, Torekov och Norrviken. ***Gäller hela sortimentet taksäkerhet. 

  Välj rätt underlagstak

  Ett hållbart tak börjar med rätt underlag. Du kan lägga hur bra takpannor som helst, skrumpnar underlagspappen efter 10 år spelar det ingen roll. Satsa alltså på livslängd och kvalitet!

  Sätt taket på plats

  Jobbet blir både enklare och roligare när du är utrustad med rätt verktyg.

  Paslodes gasdrivna spikpistoler är ergonomiskt utformade för att bli en favorit hos professionella snickare och takläggare. Med spikpistolen kan du montera allt från takstolar till bärläkt, oavsett väderlek.

   

   

   

  Tre steg till ett tryggt och torrt tak

  Genom att skapa en luftspalt under ett yttertak som ska isoleras kan luften röra sig och förhindra förödande fuktskador.

  Här förklarar vi hur du enkelt kan säkerställa en trygg luftspalt. 

  BENDER HÖGANÄS – EN NATURPRODUKT I LERTEGEL

  Höganäs är en tvåkupig naturröd lertegelpanna i ett klassiskt utförande.

  Den är vacker på taket och ger en traditionell känsla. Leran har unika egenskaper, som hög frostbeständighet. Dessutom tåler den taklutningar ner till 18 grader.

  BENDER CARISMA – PLATT BETONGTAKPANNA FÖR MODERN ARKITEKTUR

  Carisma ger arkitekten helt nya möjligheter att skapa ett modernt, skifferliknande tak. Pannan är tillverkad med den senaste tekniken och dess storlek ökar den inbyggda styrkan.

  Carisma går att få med tre olika ytbehandlingar: obehandlad, klassisk halvmatt och brilliant. Brilliant är en unik behandling med ett metallicbaserat pigment som ger överlägsen beständighet jämfört med andra ytbehandlingar.

  Erbjudande på VELUX solskydd

  Skapa goda förutsättningar för en bra start på dagen efter en god natts sömn med VELUX solskydd. 

  Välj utvändigt solskydd för värmereducering och invändigt solskydd för ljusreglering.

   

  *Erbjudandet gäller manuella mörkläggningsgardiner (typ DKL) köpta via våra återförsäljare mellan 22 mars-31 maj 2022 Max 500:- i cashback vid köp av 2 st DKL. Se mer här: velux.se/cashback250

   

  Spik för alla pistoler

  Effektivisera dina byggprojekt genom att köpa bandad spik samtidigt som du beställer resten av byggmaterialet. Gunnebo Fastening har tagit fram ett heltäckande sortiment som fungerar för alla marknadens spikpistoler. Sortimentet innehåller flera sorters rakbandad och rullbandad spik samt dyckert i olika storlekar.

  Naturligt. Vackert. Rött.

  Vittinge är ett äkta svenskt lertegel från Uppland, där landets enda kvarvarande taktegelbruk är beläget. Här tillverkas taktegel enligt månghundraårig svensk tradition. Leran kommer från närområdet och har flera unika egenskaper, exempelvis hög järnhalt som ger en vackert röd färg och utmärkt konsistens som ger slitstyrka utöver det vanliga.

  I vårt sortiment hittar du en mängd taktillbehör från Vittinge, som harmonierar med de fina takpannorna.

  Vi reserverar oss för eventuella tryckfel. Erbjudandena kan inte kombineras med andra rabatter, och gäller 18/4-22/5 2022, om inget annat anges. Lokala avvikelser kan förekomma vad gäller sortiment och pris. Rabatterna gäller på leverantörens ordinarie bruttopris.